Trainingen

Jeugd 1

Jeugd 1 is de groep waar je als beginnende jeugdspeler in start. Tafeltennis is een sport dat zeer technisch is en daar proberen we dus vroeg werk van te maken. Jeugdspelers zijn daarom al welkom vanaf 7 jaar. Door met vier trainers op deze training aanwezig te zijn, kunnen we zeer individueel starten, wat echt nodig is voor een beginner.De eerste

Jeugd 2

In deze groep zitten de al wat meer ervaren spelers. Ze hebben meestal groep 1 doorlopen en weten dus al veel over tafeltennis. Hier zal verder gesleuteld worden aan de techniek, maar ook maken we de jeugdspelers klaar om competitie te gaan spelen. We bereiden hen voor op het matchen.

Jeugd 3

Deze groep bevat jeugdspelers met een klassement. De basis is gelegd in de vorige groepen en daar werken we op verder. Er worden technischere dingen aangeleerd en zeer matchgericht gewerkt. Dit zijn de spelers die al wat meer ervaring hebben met competitie en die dus wekelijks op zaterdag spelen.

Competitiespelers

Voor de competitiespelers van TTC And Leie Lauwe is er wekelijks de dinsdagavond traning voorzien. Deze training is zonder verplichting, zowel van aanwezigheid als van tijdstip of tijdsduur. Spelers dagen elkaar uit en leren spelen onder elkaar zodat zowel sociaal als sportief alle behoeftes voldaan kunnen worden.

Recreanten

De training voor recreanten is iedere donderdagavond. Deze gaat net als de training voor competitieve leden door op een ontspannen en amicale manier. Er is geen vaste trainer, eerder is het de bedoeling om elkaar uit te dagen om een gezellig potje te tafeltennisen.