Jeugd 1 - beginner

Vrijdag: 18u30 - 20u (vrije training)
Zaterdag: 10u - 11u30 (begeleide training)

Jeugd 1 is de groep waar je als beginnende jeugdspeler in start. Tafeltennis is een sport dat zeer technisch is en daar proberen we dus vroeg werk van te maken. Jeugdspelers zijn daarom al welkom vanaf 7 jaar. De eerste weken focussen we ons op contra voorhand en de opslag, doorheen het jaar gaan we over naar de contra rughand. Samenvattend leren we in groep 1 vooral hoe tafeltennis werkt, wat de verschillende slagen zijn, wat een opslag inhoudt,…

Wat heb je nodig om te tafeltennissen ?

Om te tafeltennissen heb je niet veel nodig. Belangrijk is dat je sportief (short en t-shirt) gekleed bent en sportschoenen draagt. Een paletje is niet meteen noodzakelijk. In de club hebben we paletjes die gebruikt kunnen worden. Heb je een paletje thuis liggen, breng die gerust mee. De trainer zal dan advies geven of dit een geschikt paletje is. Ook is er de mogelijkheid om een paletje aan te kopen, de trainers staan altijd klaar om een passend paletje te kiezen.

Twee maal proberen

Vooraleer je je inschrijft is er natuurlijk de mogelijkheid om enkele keren te proberen. Daarna kan je beslissen om je in te schrijven. Proberen kan op beide trainingsmomenten.

Trainers

Anna Roelens

0477/071462