Trainingen

Jeugd 1 - beginner

Vrijdag: 18u30 - 20u (vrije training) Zaterdag: 10u - 11u30 (begeleide training) Jeugd 1 is de groep waar je als beginnende jeugdspeler in start. Tafeltennis is een sport dat zeer technisch is en daar proberen we dus vroeg werk van te maken. Jeugdspelers zijn daarom al welkom vanaf 7 jaar. De eerste weken focussen we ons op contra voorhand en de

Jeugd 2 - gevorderd

Woensdag: 18:30-20:00 Vrijdag: 18:30-20:00 In deze groep zitten de al wat meer ervaren spelers. Ze hebben meestal groep 1 doorlopen en weten dus al veel over tafeltennis. Hier zal verder gesleuteld worden aan de techniek, maar ook maken we de jeugdspelers klaar om competitie te gaan spelen. We bereiden hen voor op het spelen van matchen.

Competitiespelers

Dinsdag: vanaf 18u30 Voor de competitiespelers van TTC And Leie Lauwe is er wekelijks de dinsdagavond traning voorzien. Deze training is zonder verplichting, zowel van aanwezigheid als van tijdstip of tijdsduur. Spelers dagen elkaar uit en leren spelen onder elkaar zodat zowel sociaal als sportief alle behoeftes voldaan kunnen worden.

Recreanten

Donderdag: vanaf 18u30 De training voor recreanten is iedere donderdagavond. Deze gaat net als de training voor competitieve leden door op een ontspannen en amicale manier. Er is geen vaste trainer, eerder is het de bedoeling om elkaar uit te dagen om een gezellig potje te tafeltennisen.

Multimove

Zaterdag: 10u - 11u Multimove Lauwe biedt de mogelijkheid om voor kinderen van het 2 de en 3 de kleuter hun basisvaardigheden op een leuke en speelse manier te ontwikkelen. Samen met Moovie gaan we de wereld ontdekken bij het beoefenen van deze vaardigheden op een ontspannende manier. Doen jullie mee?